VІІ А клас

Виртуално табло

За да няма недоразумения

Уважаема г-жо Маринова, уважаеми родители,за да се избегнат каквито и да било недоразумения, искам да разясня ситуацията около албума за завършването на 4 клас.
Веселин Трендафилов е фотографът, който вече е направил портретни снимки на децата (благодарности за съдействието на родителите и класните). Останаха общите снимки, за които чакаме хубаво време, защото ще се правят на двора. Днес не се получи, защото по същото време метеорологичните условия бяха предапокалиптични. Снимките, които прави Веселин Трендафилов, са точно за албумите, които класните ще връчат на всяко дете в края на учебната година. Ценовата оферта не е изяснена докрай, но ще е около 15/20лв. на дете.
Другият продукт – диск с импресионистична по тип презентация на децата от І до ІV клас – си е лично мое дело, аз имах желание, аз го инициирах. Събрала съм със съдействието на няколко майки и на госпожа Маринова необходимия материал от тържества. Освен със снимков материал, с нищо друго не съм ангажирала никого. Моля, ако някой има нещо да ми каже по въпроса, ако на някой му е неприятна моята делова активност, да ми го казва лично. Не смятам, че е редно децата ми да стават обект на недоволство заради организационни недоразумения (които недоразумения, на всичкото отгоре, не произтичат от мен).

Елица Дубарова-Петкова

Advertisements

Single Post Navigation

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: